Wat bieden we aan ?

  PERSONAL COACH

Iedereen is uniek, ook jij kan genieten van een persoonlijke aanpak. Ik bied welzijn op ieders maat aan in 1 op 1 sessies.


Op een actieve manier ontstressen? We bekijken samen wat jij nodig hebt. Hierbij kunnen ontspanningstechnieken zoals yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness alsook actieve lichaams- en cardiotrainingen gecombineerd worden.   YOGA WORKSHOPS

Op regelmatige tijdstippen organiseert BONSTATO yoga sessies en workshops. Vanuit eigen levenservaring en met een gezonde levensstijl als uitgangspunt krijgen deze workshops en sessies een eigen invulling.


Vraag gerust uw eigen workshop aan! Voor meer informatie kan je steeds mailen. 

HANGMATYOGA

BONSTATO organiseert ook - in samenwerking met VALAVIE - lessen hangmatyoga. Meer informatie hierover (achtergrondinformatie, lessen, organisaties, ...) kan teruggevonden worden op de website www.valavie.be .

Ik heb een opleiding Shiatsumassage gevolgd aan de shiatsu-academie van Dominique Respens. De opleiding shiatsu merediaanstudie van Dominique Respens, die mooi aansluit bij de yin yoga opleiding van José De Groot, staat eveneens op mijn programma zodat de technieken uit deze verschillende domeinen optimaal gecombineerd kunnen worden. 

Shiatsumassage is een Japanse drukpuntmassage die heel diep en intens werkt op weefsels, gewrichten en energiebanen met als hoofdbedoeling een losmakend en ontspannend effect te bereiken. De massage duurt ongeveer 1 uur en wordt uitgevoerd op een mat op de grond waarbij de klant de kledij aanhoudt. Het is een vorm van massage die heel mooi aansluit bij de hele yogafilosofie en mijn missie, mijn opleiding als kinesist komt hierbij dan ook maximaal van pas.

    SHIATSUMASSAGE

BONSTATO by DIREKTADO Comm.V

Neerheide 117 - 9070 Heusden