Wie is Bonstato ?

Mieke Vercruysse


“Ik ben kinesiste en beoefen zelf sinds vele jaren actief yoga en hangmatyoga. Ik heb een opleiding gevolgd bij Valerie Vanthournout en via andere workshops, opleidingen en zelfstudie tracht ik voortdurend bij te leren, te ontdekken en te genieten. Binnenkort start ik ook een opleiding in Eindhoven bij José De Groot i.k.v. het behalen van mijn certificaat voor yin yoga teacher.Yoga is op mijn pad gekomen tijdens een moeilijke periode in mijn leven. Yoga was voor mij een reis naar mijn ‘innerlijke ik’ en het stelde me toen –  en nu nog steeds – in staat mezelf te doorgronden, te leren kennen, en mijn grenzen stap voor stap te verleggen en ook af te bakenen. Het was en is nog steeds mijn medicijn voor lichaam en geest! Ik kreeg terug voeling met mijn lichaam waarbij energie ging en bleef stromen.

Bovendien word ik van yoga vrolijk en gelukkig, het brengt me tot rust maar het maakt me ook fit en leert me letterlijk de gebreken en grenzen van mijn eigen lichaam kennen.

Ik wil heel graag dit gevoel, deze ervaring en mijn enthousiasme delen met iedereen. De stap zetten naar het geven van yogalessen werd daardoor een bewuste keuze. Mijn missie is mensen terug leren bewegen en vooral het plezier laten (her)ontdekken van ademen, ontspannen en bewegen, elk met hun eigen uniek lichaam.”

BONSTATO by DIREKTADO Comm.V

Neerheide 117 - 9070 Heusden

BONSTATO by DIREKTADO Comm.V

Neerheide 117 - 9070 Heusden